Áčko vypráskalo doma Pomezí 4:0

27.04.2015 16:15

Fotbalový klub JISKRA Heřmanův Městec "A" - TJ Sokol Pomezí 4:0 (3:0)

Branky: Straka, Hlaváč 2x, Jablečník D.

ČK: Šafránek (FKHM)

V neděli 26.4. přivítali hráči domácí FK Jiskry Heřmanův Městec hosty z Pomezí. Počasí se nakonec vyvedlo a dvě stovky diváků se mohli těšit na pěkný fotbal.

Čerstvě načepovanému pivu ještě nestihla spadnout pěna, když se v 5. minutě prvního poločasu trefil za domácí Straka. Přesnou střelou z 25 metrů nedal brankáři Pomezí šanci. 1:0 pro domácí Jiskru!

Domácí hráči naladěni vynikajícím vstupem do utkání nedávali soupeři, který se snažil kombinovat, mnoho prostoru a bránili mu v rozehrávce.

Na časomíře svítila 17. minuta, kdy se z nulového úhlu trefil parádní střelou kapitán domácích Hlaváč. 2:0! Uplynula necelá minuta a v 18. minutě přidal třetí branku opět Hlaváč, kdy využil chyby obrany hostí. 3:0 pro domácí!

Slabou chvilku si vybral v 37. a 38. hráč domácích Šafránek, který se po dvou žlutých kartách poroučel ze hřiště. Zbytek poločasu převládal defenzivní fotbal domácích.

Druhý poločas byli opět vidět více hráči domácí FK Jiskry. Diváci viděli mnoho šancí a dobrou práci osamoceného útočníka domácích, Svobody. Bohužel chybělo štěstí v zakončení a skóre se chvíli neměnilo.

Nakonec se přecijen domácí diváci dočkali 4. branky v soupeřově síti, když se v 78. minutě trefil Jablečník David.

Reakce trenéra Jaroslava Holečka: "Před svými svěřenci smekám a děkuji jim za to, že nabídli divákům pohledný fotbal a předvedli zodpovědný výkon."

Zpět

Novinky

Kontakt

FK Jiskra Heřmanův Městec
U Hřiště 968
538 03 Heřmanův Městec

Kontaktujte nás

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode