FK Přelouč - FK Jiskra Heřmanův Městec - Pohár České pošty

05.08.2014 12:31

Utkání mezi FK Přelouč vs. FK Jiskra Heřmanův Městec o Pohár České pošty 5:4 (1:1)

2.8.2014 18:00 V Přelouči

Sestava: Zrůst T., Musil J., Bareš J., Mach St., Mach O., Jablečník M., Šafránek M., Jablečník D., Dědič J., Salfický D., Svoboda D.,

Střídající: Zrůst T. ml, Řehák V., Synek R., Gajdošík P.

Branky: Dědič J., Zrůst T. ml

Utkání se odehrávalo v Přelouči a to přímo za řvu tygrů, lvů a dalších zvířat. Hnedka vedle fotbalového hřiště nám fandili z cirkusové manéže. I když utkání začalo slibně, tak se našemu týmu nepodařilo zvítězit. V prvních minutách měli oba týmy určité šance zaskórovat, ale gólmani podávali úchvatné zákroky v brankovišti. V 11 minutě jsme jako první dostali žlutou kartu a to muž s číslem 13 na zádech Jablečník David. I když bylo vidět, že rozhodčí vůbec nedává pozor na hru a pískal, kdy se mu chtělo, tak se nám podařil vstřelit první gól. O neskutečně nevídanou střelu, která skončila v síti soupeře se postaral muž s číslem 15 na zádech Dědič Josef. Jak sám říká:" Střelil jsem to naslepo zpoza vápna pod dřevno, prostě neskutečná trajektorie". I když gól to byl nádherný, tak soupeř nenechal na sobě nic znát a vzápětí do 2 minut srovnává na 1:1. Do konce poločasu zbývalo asi ještě 5 minut, během kterých oba týmy podávali úžasné nasazení a bojovnost.

Po krátké přestávce nastoupili obě družstva na travnatý povrch s jednou záminkou, a tou byla výhra. Jak čas plynul a fanoušci nadšeně zírali na fotbalové utkání, nikdo nevěděl jak to dopadne. V tom se trenér rozhodnul vystřídat hráče, aby si zahráli všichni. A to byla skvělá volba.Tomáš Zrůst mladší, který střídal v 60 minutě Pepu Dědiče, se postaral o další gól našeho týmu. FK Přelouč byl bojovný tým, a tak nás ve vedení nenechal dlouho a srovnal na 2:2 během několika pár minut.Naše mužstvo bojovalo o výhru natolik, že jsme získali druhou žlutou kartu. O toto se zasloužil hráč Mach Ondřej. Jeho zákrok byl malinko agresivnější ale Ondra argumentoval: " Já jsem se ho ani nedotknul". Až do konce zápasu jsme viděli krásné akce a krásné obrané zákroky. Jenže po ukončení základního hracího času byl stav utkání pořád 2:2.

Bylo načase konečně rozsoudit,  kdo dnešní zápas vyhraje a tak přišli na čas mnou oblíbené penalty. Jako první úspěšně střílel Salfický David. Hned po něm následovali též s úspěchem Jablečník David a Mach Stanislav. Bohužel, pro náš tým, se střela Jakuba Musila ocitla v gólmanových rukavicích, a tím ukončila možnost postupu týmu FK Jiskra Heřmanův Městec do dalšího kola.

Autor: Roman Reichstadter

Zpět

Novinky

Novinky

  • 18.06.2014 11:13

    Heřmanoměstecká penalta 2014 - 27.6. od 15:30

    Příjměte pozvání na další ročník Heřmanoměstecké penalty, která se bude konat 27. 6. 2014 od 16:00. Registrace soutěžících bude od 15:30. Po skončení akce bude následovat zábava! Zahraje kapela EXPRESS a DJ Lukyn (21:00-02:00). Během konání Penalty bude plná udírna a pivo!

  • 13.06.2014 09:25

    Zasedání valné hromady

    Dnes od 19:00 v hospůdce Na Hřišti proběhne zasedání valné hromady FK Jiskra Heřmanův Městec. Zváni jsou všichni hráči a dále ti, kteří se zajímají o dění v našem fotbalovém klubu. Mimo zpráv o činnosti jednotlivých mužstev proběhne zpráva o stavu klubu a volba výkonného výboru.  

  • 12.06.2014 09:24

    Webová prezentace byla spuštěna

    Dnes byla spuštěna naše nová webová prezentace, která navazuje na prezentaci klubu  na Facebooku. Cílem prezentace je představit fotbalový klub FK Jiskra Heřmanův Městec jako organizaci, která se stará o rozvoj sportu v regionu a také poskytnout aktuální informace těm, kteří nemají možnost...

<< 17 | 18 | 19 | 20 | 21

Kontakt

FK Jiskra Heřmanův Městec
U Hřiště 968
538 03 Heřmanův Městec

Novinky

Přihlaste se k odběru novinek:

Kontaktujte nás

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode