Áčko bylo lepší, ale nakonec přivezlo domů bod

20.05.2015 13:20

Luže - Heřmanův Městec "A" 1:1 (3:2 p.k.)

Ve 22. kole 1.A třídy vyrazilo A mužstvo Fotbalového klubu JISKRA do Luže s cílem uspět, neboť Luže prohrála během jarní části pouze jednou. Heřmanoměstečtí fotbalisté se soupeře nezalekli a díky šikovné střele Davida salfického šli v 9. minutě prvního poločasu do zaslouženého vedení 0:1. Brankář domácích si jistě oddychl, když během několika vážných šancí FK Jiskry zazvolnila několikrát tyč a jednou břevno.
Krátce před koncem prvního poločasu hráči Luže vstřelili vyrovnávací branku a do kabin se šlo za nerozhodného stavu 1:1.
Šance hostujícího Stanislava Macha v 70. minutě nepřinesla branku a tak utkání skončilo v základní hrací době remízou 1:1.
Na řadu přišly penalty, ve kterých zvítězli hráči Luže 3:2.

Slova trenéra FK Jiskra Heřmanův Městec, Jaroslava Holečka: "Bod bereme. Jen mě mrzí chování některých domácích hráčů a jejich agresivní a vulgární chování. Bohužel neunesli fakt, že jsme byli lepší a snížili se k výhrůžkám. Ještě smutnější je to, že rozhodčí ne to jen koukal a nikoho nepotrestal. Díky remíze jsme v tabulce poskočili o příčku výš a o víkendu máme doma Kunčinu, které máme co vracet."

Sestava FK Jiskra: Zrůst, Šafránek, Synek, Čáp, Jablečník D., Mach, Hlaváč, Salfický, Svoboda. V závěru střídali Dědič J. a Ilko.

Zpět

Novinky

Kontakt

FK Jiskra Heřmanův Městec
U Hřiště 968
538 03 Heřmanův Městec

Kontaktujte nás

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode