Béčko přivezlo 3 body

12.05.2015 07:44

Bítovany – FK Jikra Heřmanův Městec B  1 : 4  (0 : 1)

Nastoupili jsme v sestavě:  Jan Vašíček, Vít Řehák, Martin Salfický, Josef Dědič, Jan Diessl, Dominik Ilko (70. Jan Řehák), Petr Vytlačil (45. Luboš Řehák), Tomáš Dostál (75. Petr Krejčík), Tomáš Tlapák, Tomáš Peter (45. David Večeřa), David Salfický  (68. Marek Kanderka)

Ve slušně hraném utkání s posledním týmem tabulky jsme měli po celý zápas mírnou převahu. Úvod zápasu byl plný nepřesností z obou stran. V 1. poločase se nám nedařilo vážněji ohrozit soupeřovu branku. Proto se za ideálního fotbalového počasí  poprvé měnilo skóre až ve 28. minutě, kdy T. Dostál proměnil pokutový kop, nařízený za faul na D. Salfického. Další branka už v prvním poločase nepadla a tak obě mužstva odcházela do kabin za stavu 0 : 1.

Druhý poločas začal lépe. Již v 50. minutě dotlačil míč do sítě střídající David Večeřa a v 60. min. vstřelil naší třetí branku David Salfický, který byl v 65.minutě také u zrodu čtvrtého gólu, když si jím rozehraný rohový kop srazil ve skrumáži domácí brankář do vlastní brány. S přibývajícím časem přibývaly i naše další gólové šance, ale i jejich zahazování, a tak se místo dalšího navyšování skóre zápasu ozývaly jen zklamané výkřiky z lavičky. Další gól už se nepodařilo vstřelit ani nikomu z našich střídajících hráčů. To, že diváci nevidí branky, přišlo v závěru zápasu zřejmě líto i hlavnímu  rozhodčímu, a tak na konečný stav 1 : 4 upravili  domácí v 81. minutě díky „lafatovské“ penaltě.

Za "B" tým Luboš Řehák st.

Zpět

Novinky

Kontakt

FK Jiskra Heřmanův Městec
U Hřiště 968
538 03 Heřmanův Městec

Kontaktujte nás

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode