Béčko přivezlo plný počet bodů z Trhové Kamenice

21.09.2014 18:18

Krátký report ze včerejšího zápasu béčka v Trhové Kamenici.

Hosté z Heřmanova Městce nastoupili na podmáčeném hřišti v Trhové Kamenici v sestavě Zrůst, Mach, Hamsa, Bareš, Řehák V., Dědič, Kápička, Ilko, Řehák L., Večeřa, Řehák J. a po celý zápas byli lepším týmem.

Domácí z Trhové Kamenice ale nebyli tak snadným soupeřem, jak by se podle tabulky zdálo a při několika rychlých protiútocích musel hostující brankář Zrůst předvést svoje umění. Domácí tým ale velmi brzdila vlastní nedisciplinovanost a s tím i narůstající počet žlutých karet. Naproti tomu naše "B" mužstvo předvedlo disciplinovaný výkon bez jediného komentáře k rozhodčímu nebo divákům.

Do kabin se šlo ještě za bezbrankového stavu. O přestávce se bohužel spustil silný déšť, který ještě zhoršil už tak špatnou kvalitu hřiště a druhý poločas už byl hodně o bojovnosti, které předvedli hosté mnohem víc, než neustále se hádající domácí. V 55. minutě se po pěkné individuální akci prosadil Heřmanoměstecký dlouhán Ilko. Když se chvíli nato musel po druhé žluté kartě ze hry pakovat jeden z domácích hráčů, tak to s domácími v tu chvíli nevypadalo vůbec dobře. Obzvlášť když v 70. minutě po další pěkné akci navýšil skóre na 0:2 pro hosty Dědič.

Domácí se ve druhém poločase nezmohli již skoro na nic a snížit skóre se jim podařilo jen s velkým štěstím díky podklouznutí hostujícího obránce.

Jiskra však i nadále měla více ze hry a mohla skóre zápasu několikrát navýšit, ale výborný výkon domácího brankáře, nepřesná muška hostujících střelců i blátivý terén byli proti. Tak jako třeba v poslední minutě zápasu, kdy se po pěkné přihrávce dostal do velké šance před zcela odkrytou branku střídající Šalda, ale podklouznutí na rozbláceném terénu a zaseknutý míč v bahně mu zabránili v zapsání se mezi střelce.

Naše mužstvo bylo po celou dobu zápasu lepším týmem a na těžkém terénu ukázalo mnohem větší touhu po mistrovských bodech, nežli rozhádaní domácí a po právu zvítězilo. Celý tým je nutné pochválit nejen za bojovný výkon, ale zejména za disciplinovanost po celou dobu utkání, s čímž jsme mívali občas problémy.

 

Za "B" mužstvo Luboš Řehák

Zpět

Novinky

Kontakt

FK Jiskra Heřmanův Městec
U Hřiště 968
538 03 Heřmanův Městec

Kontaktujte nás

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode