Dorost FK Jiskra Heřmanův Městec U 19 – FK Přelouč 5:0 (2:0)

26.08.2014 13:30

FK Jiskra Heřmanův Městec U 19 – FK Přelouč 5:0 (2:0)

 

Sestava: Gajdošík–Vrátil,Musil,Kramařík(54.Kodera),Pekař(69.Kyprý)–Svoboda(79.Bleha)D.Zrůst,Kápička,Vegeš – T.Zrůst(84.Špadrna),Pilný 

 

branky domácích: T.Zrůst 3x,Pilný 2x

 

Domácí pouťový zápas zahájili dorostenci skvěle. Někteří diváci se ještě nestačili ani posadit a už se měnilo skóre. Gajdošík poslal dlouhý výkop za obranu Přelouče, ta propadla, T.Zrůst šel sám na brankáře a poslal domácí do rychlého vedení 1:0.I v dalším průběhu prvního poločasu měli naši hráči více ze hry, hosté hrozili jen sporadicky, s čím si obrana v čele s Musilem poradila. Jejich největší šanci v prvním poločase vyškrábne na břevno Gajdošík. Skóre se měnilo v 25 min., kdy nejdříve neproměnil Pilný ,ale v opakované šanci již uspěl 2:0.Od této chvíle jako by se domácí uspokojili s výsledkem a kvalita hry až do poločasové pauzy upadla. Místo kombinací po zemi se hrálo spíše nakopávanými míči a snad i na kluky padla trošku i nervozita, kdy toto utkání sledovalo, díky tradiční pouti i více fanoušků.

Druhý poločas byl jako přes kopírák. Diváci ještě dojídali klobásy a T.Zrůst se podruhé individuálně prosadil ve 46 min. a uklidnil své mužstvo 3:0.Hosté se ještě snažili o korigování, ale domácí brankář byl proti a jejich několik šancí pochytal. Nacvičený signál z rohového kopu byl začátkem dalšího úspěchu domácích. Rozehrával Svoboda, přiťukl T,Zrůstovi a na 4:0 uklidil Pilný. Prosadit se mohl i D.Zrůst, ale ani v tomto zápase mu zatím nebylo gólově přáno.

Nejhezčí branku utkání přinesla 65 min. Musil vysunul T.Zrůsta a ten vymetl šibenici přeloučské branky a pečetil svůj hattrick 5:0.Zbytek utkání se již v poklidu dohrával a závěrečná děkovačka divákům byla hezkou tečkou za vydařený zápas.

 

Hodnocení trenéra Rostislava Pilného: Výsledek vypadá sice jednoznačně, ale především v prvním poločase jsem nebyl až tak z předvedeným výkonem spokojen. Kluky asi svazovala i nervozita ,přeci jen tradiční pouť je pro ně výzva se předvést v co nejlepším světle. Druhá část již byla lepší, do hry se dostali všichni,což je naše vize, aby hráli všichni a měli z fotbalu radost. V příštím „anglickém“ týdnu nás čekají dva výjezdy. Nejprve ve středu v Ústí nad Orlicí a o víkendu zajíždíme do Holic, takže uvidíme co tento náročný týden přinese.

 

Petr Gajdošík, vedoucí mužstva

Zpět

Novinky

Kontakt

FK Jiskra Heřmanův Městec
U Hřiště 968
538 03 Heřmanův Městec

Kontaktujte nás

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode