Falcao zasadil soupeři poslední úder!

28.09.2014 17:39

Výsledek včerejšího utkání 3. třídy mužů mezi Fotbalovým klubem Jiskra Heřmanův Městec a Tělovýchovnou Jednotou Bítovany.

Domácí zvítězili 7:1 (3:0).

ŽK 1:2

sestava domácích: Pošík, Mach, Bareš, Diessl, Řehák V., Jablečník (Tlapák), Svoboda (Řehák J.), Kápička (C), Řehák L., Ilko, Večeřa (Kanderka)

branky: 2x Ilko, 2x Večera, Řehák, Tlapák, Kanderka - hosté nevím

Vzhledem k souběžně hranému derby "A" mužstva v Načešicích sledovalo utkání "B" mužstva asi jen 30 diváků. Prvních dvacet minut utkání hrála domácí Jiskra hodně nervózně a dělala zbytečné chyby, z čehož těžili hosté, kteří si díky tomu vypracovali několik slibných šancí. Všechny jim ale krásnými zákroky zlikvidoval brankář Pošík. Postupem času se ale domácí hráči uklidnili a zhruba od dvacáté minuty již převzali kontrolu nad utkáním. První branku utkání po pěkné kombinaci vstřelil domácí dlouhán Ilko, jehož po chvíli následoval i kolega z útoku Večeřa. Do přestávky se dokázal znovu prosadit Ilko, který vsítil branku zkušeně, odrazem od domácího stopera. Druhý poločas začali domácí znovu opatrně a tak se brzy podařilo hostům snížit na 3:1, ale to bylo z jejich strany vše. Brzy se podruhé v utkání prosadil Večeřa. Na 5:1 zvyšoval po sourozenecké kombinaci dorážkou Luboš Řehák, jemuž krásně míč přenechal jeho bratr Honza. Další gól přidal krásnou střelou z hranice vápna Tlapák. V závěru utkání pečetila výsledek ještě střídající posila Marek "Falcao" Kanderka, který se tak se 100% úspěšností střelby osamostatnil na čele tabulky produktivity.

Zápas výborně odřídil rozhodčí Horák.

 

Za Fotbalový klub Jiskra Heřmanův Městec Luboš Řehák

Zpět

Novinky

Kontakt

FK Jiskra Heřmanův Městec
U Hřiště 968
538 03 Heřmanův Městec

Kontaktujte nás

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode