FK Hlinsko U 19 – FK Jiskra Heřmanův Městec U 19 3:3 (2:1)

31.07.2014 16:56

FK Hlinsko U 19 – FK Jiskra Heřmanův Městec U 19 3:3 (2:1)

Sestava: Gajdošík (60. Karela) – Vrátil,Musil,Kodera,Pekař – Vegeš,Svoboda,D.Zrůst,Novák – T.Zrůst,O.Pilný

(střídali: Drahoš, Šimonka, Kramařík, Kyprý)

branky hostů: Musil 2x,Novák

K druhému přípravnému utkání si dorost Jiskry zajel k vítězi krajského přeboru a nyní nováčkovi Východočeského přeboru do Hlinska, respektive se zápas hrál na hřišti ve Vítanově.A nutno říci, že začal nebojácně a respektu, jakkoliv papírové předpoklady favorizovali domácí. Již ve 2.min. se do první šance dostal T.Zrůst, ale jeho střela šla nad branku. Domácí se potom prezentovali několika standardními situacemi, ale bez využití. Hosté se snažili především těžit z brejkových situací a hlinecké zaměstnávat míči za obranu.

V 7 min. jde přeci jen Hlinsko do vedení, po rychlé útočné akci z pravé strany a přesném centru před branku 1:0.Hostující dorostence to však nijak nedeprimuje a dále podnikají útočné výpady na domácí svatyni. Tak jako dvojice Musil-Svoboda v 19 min. a domácí hasili tuto příležitost málem za cenu vlastní branky. K vyrovnání došlo ve 30 min. po faulu na pronikajícího T.Zrůsta, kdy poslal míč za záda brankaře z trestného kopu Musil 1:1.Hlinsko jde opět do vedení v 37 min., čemuž předcházel avizovaný offsajd, ale hlavní rozhodčí branku k překvapení hostů uznává 2:1.Poločasové vyrovnání mohl přinést T.Zrůst, po jeho individuálním průniku, ale těsně míjí levou tyč domácí branky.

V druhém poločase obě mužstva přeskupila částečně své řady, ale dále se hrál svižný fotbal, bez ohledu na to že byl ztěžován trvalým deštěm.50. min. přinesla šanci po ose Svoboda –T.Zrůst ,ale beze změny skóre. Následně promrhá svoji příležitost Šimonka a po něm i Novák. Co se nepodařilo hostům, proměnili domácí, i když za cenu fatální chyby hostující obrany a v 60 min vedou již 3:1.Za tři minuty však využíváme zmatku v hlinecké obraně a Novák snižuje na 3:2.V 70 min. si Musil vychutná domácího brankaře lobem z 35 m a je vyrovnáno 3:3.Pro domácí je to trochu šok a dorazit je mohl v 75 min. Kodera po předložení od Svobody, ale svoji šanci spálil. Domácí ještě kontrují nastřelenou tyčí, ale utkání končí spravedlivou remízou.

Hodnocení trenéra Rostislava Pilného: I když přípravné, tak určitě kvalitní utkání. Soupeře hrajícího o soutěž výš jsme asi prověřili více, než si představoval .U nás chválím celé mužstvo za přístup, obzvlášť těžké to měli kluci co přišli v létě ze žáků, byl to pro ně trochu „kolotoč“, ale popasovali se s tím myslím dobře. Určitě musíme zapracovat na koncovce, šancí si vytvoříme spoustu ,ale proměňování je zatím podprůměrné. Chyby byly i v obranné fázi, ale bez chyb nehraje ani Sparta a každá taková zkušenost, je pro kluky přínosem a ponaučením. Nadcházející víkend je tentokrát volný, další přípravný zápas hrajeme s Pardubičkami na hřišti v Tuněchodech (středa 6.8.)

Fotografie z uktání můžete shlédnout na našem Facebooku: Odkaz na fotografie FK Hlinsko U-19 - FK Jiskra Heřmanův Městec U-19

Zpět

Novinky

Novinky

  • 11.04.2016 21:54

    POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU

    Na webu jsou k dispozici stanovy Fotbalového klubu JISKRA Heřmanův Městec, z. s., které si můžete stáhnout ve formátu PDF.

  • 18.07.2015 17:52

    Áčko slavilo vítězství a kulatiny kouče

    Dnes sehrálo A mužstvo FK Jiskry Heřmanův Městec přátelské utkání na stadionu ŽSK Třemošnice. Letní přípravu zahájili hráči Jiskry úspěšně, když zvítězili 2:4. O výhře hostí rozhodl dvěma trefami Hlaváč a po jedné brance přidali Dědič a Jablečník David.   Áčko dnes slaví nejen zaslouženou...

  • 14.06.2015 12:39

    Vítězná série až do konce!

    FK JISKRA HEŘMANůV MĚSTEC B –TJ DYNAMO ROSICE  5:0 (2:0)  aneb Vítězná série až do konce K poslednímu utkání sezony proti sobě nastoupili aktuálně čtvrtý tým tabulky - hráči TJ Dynama Rosice a B-mužstvo  domácí FK Jiskry Heřmanův Městec, které bylo s jednobodovou ztrátou na...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Kontakt

FK Jiskra Heřmanův Městec
U Hřiště 968
538 03 Heřmanův Městec

Novinky

Přihlaste se k odběru novinek:

Kontaktujte nás

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode