FK JISKRA HEŘMANŮV MĚSTEC – FK HLINSKO 1:4 (1:3)

17.10.2014 14:03

STARŠÍ ŽÁCI HEŘMANŮV MĚSTEC

 

FK JISKRA HEŘMANŮV MĚSTEC – FK HLINSKO                                   1:4  (1:3)

 

Hráno 12.10.2014 v 9.30 hod

 

Sestava HM:   Jirků Adam, Charvát Adam, Radil Martin, Jirotka Štěpán, Kutlvašr Václav, Voženílek Jakub, Pilný Václav, Jelínek Michal, Pilnáček David, Bleha Filip, Kutřín Jaroslav

 

Náhradníci:     Mach Standa, Feneš Michal, Pašek Tonda

 

Branka našeho týmu:             Bleha Filip

 

 

            V neděli 12.10. jsme na našem hřišti hostili celek Hlinska, který se aktuálně pohyboval na 3. místě tabulky.

            Vstup do utkání se nám nevyvedl a již ve 2. minutě jsme inkasovali první gól, kdy soupeřův útočník pronikl naší obranou jako nůž máslem a podél našeho gólmana s přehledem „zavěsil“. Po této sprše se naše mužstvo vzpamatovalo a soupeře jsme přitlačili k jeho pokutovému území. Z této převahy jsme vytěžili gólovou šanci Kuby Voženílka, který z bezprostřední blízkosti, nadvakrát, soupeřova gólmana nepřekonal. Další šanci jsme měli z pokutového kopu, který byl nařízen za faul na Václava Pilného. Sám postižený se ujal exekuce, ale soupeřova gólmana nepřekonal.  Tady se potvrdilo „nedáš, dostaneš“ a v 10. a 20. minutě jsme inkasovali dva góly a výsledek byl 0:3. Nutno podotknout, že hra byla celkem vyrovnaná a zatímco my jsme šance neproměňovali, soupeř ano. Ve 28. minutě jsme konečně skórovali Filipem Blehou, který střelou „šajtlí“ podél brankáře s přehledem zakončil svůj brejk. První poločas tak skončil za stavu 1:3.

Druhý poločas byl na gólové šance nepoměrně chudší a hra se odehrávala mezi oběma pokutovými územími. Soupeř byl malinko lepší a ke konci utkání byla již jeho převaha zřetelná. Těsně před koncem druhé půli jsme inkasovali na konečných 1:4.

Mužstvo potvrdilo stoupající formu a navázalo tak, na zlepšený výkon z Vysokého Mýta. Škoda jen neproměněných šancí v první polovině prvního poločasu. Při jejich využití jsme mohli sebevědomého soupeře ještě trochu potrápit.

            Další mistrovský zápas hrajeme v neděli 19.10. od 9.30 hod. Hrajeme opět na domácím hřišti se soupeřem z nedalekých Slatiňan, který je spojen s „B“ mužstvem Chrudimi.

Zpět

Novinky

Kontakt

FK Jiskra Heřmanův Městec
U Hřiště 968
538 03 Heřmanův Městec

Kontaktujte nás

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode