FK JISKRA HEŘMANŮV MĚSTEC – FK PARDUBICE „B“ 1:8 (1:4)

18.09.2014 20:29

STARŠÍ ŽÁCI HEŘMANŮV MĚSTEC

 

FK JISKRA HEŘMANŮV MĚSTEC – FK PARDUBICE „B“                1:8  (1:4)

 

Hráno 14.9.2014 v 9.30 hod

 

Sestava HM:   Jirků Adam, Charvát Adam, Radil Martin, Pekař Radek, Kutlvašr Václav, Voženílek Jakub, Pilný Václav, Jelínek Michal, Pilnáček David, Bleha Filip, Feneš Michal,

 

Náhradníci:     Kutřín Jaroslav, Jirotka Štěpán

 

            V neděli 14.9. jsme sehráli 6. Kolo krajského přeboru starších žáků s mužsvem FK Pardubice „B“.

            Před zápasem figuroval soupeř na 3. místě tabulky, zatímco naše družstvo bylo na 11. místě a se ziskem 0 bodů uzavíralo tabulku. V mužstvu Pardubic byly poměrně rovnoměrně zastoupeny ročníky 2000 a 2001. Čisté konto jsme udrželi cca 10 minut, kdy jsme inkasovali první gól. Po dalších 10-ti minutách jsme inkasovali další gól a stav byl 0:2. V 25. minutě jsme Filipem Blehou, po hezké individuální akci, kdy „pomotal“ celou obranu soupeře včetně brankáře snížili na 1:2. V této fázi hry nás soupeř přitlačil k vlastnímu pokutovému území a rychle zvýšil na 1:3. Těsně před závěrem poločasu jsme, po fatální chybě Michala Jelínka, který po rozehrání „namazal“ soupeři míč přímo do běhu, dostali naprosto zbytečný čtvrtý gól.

            Na začátku druhého poločasu jsme Václavem Pilným nastřelili břevno soupeřovy branky, kdy jeho utěšenou střelu hostující brankář tečoval do břevna. To bylo z naší strany všechno a do konce utkání jsme obdrželi ještě čtyři branky. Ke konci zápasu už naše obrana připomínala dálnici a soupeřovi zpětné přihrávky na nabíhající hráče „z druhé“ vlny“ jsme nedokázali odvracet. Na konci zápasu bylo na ukazateli skóre 1:8 v náš neprospěch.

Hráče musím pochválit za vzornou docházku a některé za bojovnost. Výborný výkon podal Jakub Voženílek, kterému se konečně začalo dařit a v útoku Michal Feneš. Bohužel fotbalové umění našich hráčů zatím na tuto soutěž nestačí, s čímž jsme ale na začátku soutěže tak trochu počítali. Jenom doufám, že naše výkony budou mít stoupající křivku a začneme být soupeřům důstojnějším soupeřem.

            Další zápas hrajeme v neděli 21.9. 2014 v 9.30 na hřišti vedoucího celku z Přelouče.

 

Za družstvo žáků, Jiří Svoboda

 

Zpět

Novinky

Kontakt

FK Jiskra Heřmanův Městec
U Hřiště 968
538 03 Heřmanův Městec

Kontaktujte nás

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode