FK JISKRA HEŘMANŮV MĚSTEC – SK SPARTAK SLATIŇANY, o.s./MFK CHRUDIM B 4:5 (3:5)

22.10.2014 10:45

STARŠÍ ŽÁCI HEŘMANŮV MĚSTEC

 

FK JISKRA HEŘMANŮV MĚSTEC – SK SPARTAK SLATIŇANY, o.s./MFK

CHRUDIM B                                                                                                          4:5  (3:5)

 

Hráno 19.10.2014 v 9.30 hod

 

Sestava HM:   Jirků Adam, Liška Lukáš, Radil Martin, Pekař Radek, Kutlvašr Václav, Voženílek Jakub, Pilný Václav, Jelínek Michal, Pilnáček David, Bleha Filip, Kutřín Jaroslav

 

Náhradníci:     Mach Standa, Feneš Michal, Pašek Tonda, Jirotka Štěpán

 

Branky našeho týmu:             Bleha Filip 3x, Pilný Václav 1x

 

            Opět v neděli a to 19.10. jsme sehráli další kolo Krajského přeboru starších žáků, na domácím hřišti jsme hostili celek Slatiňan, který je spojen s mužstvem MFK Chrudim B. Naše mužstvo stále drží v tabulce jedenácté, poslední místo, náš soupeř byl na místě devátém.

            Vstup do utkání se nám již tradičně nevyvedl a než se naše obrana rozkoukala, tak jsme v 8. minutě obdrželi první gól. Za cca dvě minuty se nám podařilo Filipem Blehou vyrovnat. Ještě v téže minutě jsme ihned po rozehrání obdrželi druhý gól a naše obrana nevypadala moc dobře. Zvláště, když jsme v 15. minutě obdrželi na 1:3. Na obranu našich hráčů musím podotknout, že dva góly jsme obdrželi po rohových kopech, kdy se uplatnila výšková převaha soupeře. Naši hráči dále bojovali a ve 20. minutě se nám podařilo snížit opět Filipem Blehou na 2:3. Tento gól padl po standardní situaci, kterou zahrával Václav Pilný a míč posadil přesně na nohu skórujícího hráče, který míč usměrnil do branky. V tuto chvíli se hra poměrně vyrovnala, bohužel v 30. minutě soupeř, po dorážce, zvýšil na 2:4. Nám se opět po brejku podařilo Filipem Blehou, který tak dosáhl čistý hattrick,  snížit na 3:4. Skóre jsme ale do poločasu neudrželi a těsně před koncem poločasu soupeř zvýšil na 3:5.

Do druhého poločasu jsme vstupovali s obavami, protože naše obrana nebyla zrovna v zářivé formě a dostat 5 gólů za poločas je poměrně hodně. Nevím, jestli soupeř polevil, nebo naše družstvo přidalo, ale hra začala být vyrovnaná a soupeř se přestal dostávat do šancí. Cca v půlce druhého poločasu jsme Václavem Pilným snížili na 4:5, který si míč na svoji levačku rovnal tak dlouho, až k levé tyčce soupeřovy branky vypustil přízemní střelu, na kterou se soupeřův gólman natahoval zbytečně. V tuto chvíli jsme měli více šancí, nastřelili tyč, ale bohužel srovnat skóre se nám nepovedlo.

Mužstvo musím pochválit za přechodovou a útočnou fázi, Filipa Blehu za střeleckou formu. Škoda jen slabšího výkonu obrany v prvním poločasu a nevyužitých šancí v poločase druhém. Při jejich využití jsme mohli pomýšlet na zik prvních bodů.

            K dalšímu mistrovskému zápasu zajíždíme v sobotu 25.10. do sousední Třemošnice.

Trenér, Jiří Svoboda

Zpět

Novinky

Kontakt

FK Jiskra Heřmanův Městec
U Hřiště 968
538 03 Heřmanův Městec

Kontaktujte nás

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode