S.K. Rváčov - Fotbalový Klub Jiskra Heřmanův Městec "B" 2:2 (1:1)

22.10.2014 10:48

S.K. Rváčov - Fotbalový Klub Jiskra Heřmanův Městec "B" 2:2 (1:1) sestava hostů: Řehák J., Holeček (Kanderka), Jablečník, Mach, Řehák L., Kápička, Diessl, Dědič, Ilko, Večeřa

 

Naše "B" mužstvo přijelo na podmáčené hřiště ve Rváčově pouze s jedním náhradníkem, ale prezentovalo se velmi bojovným výkonem, ostatně na špatném terénu se na nějakou krásu hrát stejně nedalo. Utkání provázelo pěkné počasí, ale foukal pouze malý vánek. Ten bohužel nedokázal občas dostatečně ozvučit píšťalku řídící tento zápas, čehož často využívali domácí, prezentující se místo fotbalu většinou pouze přehnanou tvrdostí.

Skóre utkání zaslouženě otevřeli hosté z Heřmanova Městce, kdy po krásné akci přihrával na vápno Večeřa a "z první" přesně pálil kapitán Kápička.

Domácím se podařilo srovnat šťastnou nešťastností, kdy se čtyřikrát ukopli ve vápně, čímž překvapili hostující obránce, kteří čekali fotbalové zkončení a díky tomu ani jednou neodhadli směr míče.

Ve druhém poločase Jiskra opět diktovala tempo hry a šla znovu do vedení, když prodloužený míč předkládal před bránu opět Večeřa a zakončoval Dědič. V 80. minutě se po odkopnutém balónu zničehonic opřel do píšťalky rozhodčí Malivánek, který nejprve nepochopitelně signalizoval faul domácích a po chvíli "ukecávání" domácího publika dokonce ukázal na značku pokutového kopu, čímž atmosféře na hřišti rozhodně nepřidal. Ten domácí proměnili a srovnali skóre utkání na 2:2.

Posledních deset minut naše mužstvo opět tlačilo, ale i vzhledem k trvale zvednutému praporku domácího čárového výpravčího míč do sítě nedostalo. Skórovat ale mohli i hosté, kteří šli z protiútoku dvakrát sami na bránu a musel si je v obou případech vychutnat Míša Pošík, který opět naše mužstvo podržel.

 

Pan rozhodčí Malivánek nás přesvědčil, že i malí lidé dokáží rozhodovat utkání, proto s očekáváním vzhlížíme k příštímu víkendu, kdy by se mohl doma opět prosadit i náš domácí dlouhán Ilko...

 

Za "B" mužstvo Luboš Řehák

Zpět

Novinky

Kontakt

FK Jiskra Heřmanův Městec
U Hřiště 968
538 03 Heřmanův Městec

Kontaktujte nás

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode