Smolné středeční odpoledne pro naše žákovské družstvo

04.09.2014 09:39

STARŠÍ ŽÁCI HEŘMANŮV MĚSTEC

FK JISKRA HEŘMANŮV MĚSTEC – SK PARDUBIČKY                              0:8  (0:3)

Hráno 3.9.2014 v 17.00 hod

 

Sestava HM:   Jirků Adam, Charvát Adam, Radil Martin, Pekař Radek, Kutlvašr Václav, Voženílek Jakub, Pilný Václav, Jelínek Michal, Pilnáček David, Bleha Filip, Feneš Michal,

 

Náhradníci:    Boržík Matěj, Mach Stanislav, Kutřín Jaroslav

 

            Netradičně, ve středu odpoledne, jsme sehráli vložené 8.kolo. celkově to bylo již 5. kolo krajského přeboru starších žáků.

            Družstvo Pardubicek přijelo s „narostlým“ mužstvem, vesměs ročník 2000 a naši hráči vypadali vedle hráčů Pardubicek jako jejich mladší bratři. Po vyrovnaných 15 minutách, kdy jsme našeho soupeře jednou přitlačili k jejich pokutovému území a branka visela ve vzduchu, se začala výšková a silová převaha soupeře projevovat. Naši útočnici byli od zálohy odříznuti a hra se začala odehrávat převážně na naší polovině. Z neustálého tlaku soupeře jsme do poločasu obdrželi 3 branky a o utkání bylo rozhodnuto. Nutno říct, že góly soupeře nepadly po pěkných akcích, ale vyplynuly spíše z nedůslednosti naší obrany. Opět se projevila naše slabina, kterou je špatné obsazování soupeřů a nedůrazná hra obrany.

            Ve druhé polovině byl obraz hry z naší strany ještě horší. Na soupeřovu polovinu jsme se vůbec nedostali a skóre začalo hrozivě narůstat v náš neprospěch. Ke konci zápasu se naše hra rozpadla úplně a zápas jsme dohráli s hrozivým skóre 0:8. Z našeho mužstva nikdo nepodal uspokojivý výkon a hra obrany a zálohy je zápas od zápasu horší. Pochvalu si zaslouží snad jedině gólman Adam Jirků, který podal standardní výkon. Jeho nevýhodou je zatím menší výška, kdy se mu proti střelám pod břevno zasahuje jen velmi obtížně.

            Nyní máme o víkendu 5.9.÷7.9.2014 volno a další mistrovský zápas hrajeme 14.9. 2014 na hřišti silného soupeře z Hlinska.

Zpět

Novinky

Kontakt

FK Jiskra Heřmanův Městec
U Hřiště 968
538 03 Heřmanův Městec

Novinky

Přihlaste se k odběru novinek:

Kontaktujte nás

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode