Vítězná série až do konce!

14.06.2015 12:39

FK JISKRA HEŘMANůV MĚSTEC B –TJ DYNAMO ROSICE  5:0 (2:0)  aneb Vítězná série až do konce

K poslednímu utkání sezony proti sobě nastoupili aktuálně čtvrtý tým tabulky - hráči TJ Dynama Rosice a B-mužstvo  domácí FK Jiskry Heřmanův Městec, které bylo s jednobodovou ztrátou na  místě pátém. Tento duel byl tak zároveň přímým soubojem o konečné umístění v tabulce. Hodinu před zápasem přišel prudký déšť, který pak s malými přestávkami provázel oba týmy po celý zápas. Díky perfektně připravenému trávníku však ani nepřízeň počasí nijak výrazněji neovlivnila kvalitu hry a tak diváci, které déšť neodradil  mohli vidět nadprůměrně pohledný fotbal, na čemž měly zásluhu oba týmy. Domácí byli od počátku aktivnějším a nebezpečnějším týmem. Již v 6. minutě se ujali vedení brankou Davida Večeři po centru T. Tlapáka, po vstřeleném gólu byl však zápas na 15 minut přerušen kvůli bouřce. Přestávka zřejmě přišla více vhod hostům, kteří zvýšili aktivitu a dostávali se do šancí, které však nedokázali proměnit. Ve 43. minutě zvýšil vedení Petr Vytlačil, a tak se odcházelo do kabin přece jen s větším klidem. Do 2. poločasu vystřídal D. Večeřu a M. Kanderku D. Salfický a J. Dědič. David Salfický byl také autorem třetí branky domácích v 60. minutě hry. Poté se domácí tým definitivně uklidnil a byl jednoznačně lepší, kontroloval zápas a vytvářel si další šance. V průběhu poločasu ještě střídal T. Zrůst J. Řeháka a R. Kučera P. Vytlačila. V 71. minutě zvýšil na 4 : 0 Tomáš Peter a v 75. minutě pečetil pětibrankové vítězství Ondřej Mach po samostatném průniku a krásné narážečce R. Kučery.

Sestava domácích: Jan Vašíček, Ondřej Mach, Michal Tiler, Jan Řehák (64. Tomáš Zrůst), Marek Kanderka (46. Josef Dědič), Tomáš Tlapák, Tomáš Dostál, Petr Vytlačil (71. Rostislav Kučera), Tomáš Vojtěch, Tomáš Peter, David Večeřa (46. David Salfický),

Zápas řídil rozhodčí Šebek z Vranova.

Radost z vítězství znásobilo zjištění, že mužstvo Dřenic prohrálo utkání s týmem Horního Bradla, ztratilo tříbodový náskok v tabulce a my bychom tedy měli nakonec obsadit konečné 3. místo v soutěži, což lze po nevydařeném začátku sezony jednoznačně považovat za úspěch. Závěrem tedy zbývá  blahopřát a poděkovat všem, kteří  přispěli k dobrému výsledku „ Béčka“. Rád bych věřil, že série posledních sedmi zápasů bez porážky, v nichž jsme nastříleli soupeřům dvacet šest branek a obdrželi  jednu jedinou z vymyšlené penalty, bude většinu hráčů motivovat k lepšímu zapojení do přípravy a účasti na trénincích. Tahle parta by si takový přístup rozhodně zasloužila a výsledky by pak mohly být ještě lepší.

Hezké léto…  Luboš Řehák

Zpět

Novinky

Kontakt

FK Jiskra Heřmanův Městec
U Hřiště 968
538 03 Heřmanův Městec

Kontaktujte nás

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode