Žáci FK Jiskra Heřmanův Městec podlehli ve víkendovém utkání Holicícm na domácím hřišti0:3.

26.08.2014 13:21

FK JISKRA HEŘMANŮV MĚSTEC – SPORTOVNÍ KLUB HOLICE 0:3 (0:0)
Hráno 24.8.2014 v 9.30 hod

Sestava HM: Jirků Adam, Charvát Adam, Radil Martin, Pekař Radek, Kutlvašr Václav,
Voženílek Jakub, Pilný Václav, Jelínek Michal, Pilnáček David, Bleha Filip, Feneš Michal,

Náhradníci: Boržík Matěj, Jirotka Štěpán, Mach Stanislav, Kutřín Jaroslav

Na posvícenskou neděli jsme sehráli druhé kolo krajského přeboru starších žáků, skupina A. Po „výprasku“ v 1. kole, kdy jsme prohráli s Prosetínem doma hrozivým skóre 1:10 jsme měli z dalšího utkání obavy.

Poprvé v této sezóně jsme se sešli v maximálním počtu a na lavičce jsme měli 4 hráče na střídání, což je náš maximální počet.

Hráči přistoupili k utkání s daleko větší bojovností a na předvedené hře to bylo znát. První poločas jsme odehráli bez branek i když soupeř byl mírně lepší a nula na našem kontě zůstala hlavně zásluhou brankáře Adama Jirků, který mužstvo několikrát podržel. Ve druhém poločase pokračovala hra ve stejném duchu jako v poločase prvním. Soupeř útočil naše mužstvo bránilo a občas jsme vyrazili k rychlejšímu protiútoku. V cca 52 minutě se nám podařil rychlý protiútok a Václav Pilný se ocitl sám před brankářem. Bohužel jeho obávaná levačka zklamala a z hranice pokutového kopu nastřelil pouze brankáře. Za 3 minuty po naší šanci soupeř vystřelil z hranice velkého vápna a střela se mu náramně vydařila, prohrávali jsme 0:1. Našim hráčům už začaly docházet síly, v útoku jsme neudrželi míč a obrana tak začala být přetížená. V 62 minutě jsme obdrželi další gól a těsně před koncem zápasu ze skrumáži, po zahraném rohovém kopu, další, takže konečné skóre zápasu bylo 0:3.

I přes porážku musím hráče pochválit za bojovnost a zvětšené sebevědomí, kdy poznali, že i se soupeřem zvučnějšího jména se dá uhrát slušný výsledek. Předvedená hra nebyla samozřejmě ideální, zvláště chyběl větší klid útočníkům a snaha udržet míč na polovině soupeře, ale jinak jsme odehráli celkem podařené utkání.

Další zápas hrajeme již tuto středu 27.8.2014 v 17.00 hod na vlastním hřišti s mužstvem sousední Třemošnice.

Jiří Svoboda, trenér

Zpět

Novinky

Kontakt

FK Jiskra Heřmanův Městec
U Hřiště 968
538 03 Heřmanův Městec

Novinky

Přihlaste se k odběru novinek:

Kontaktujte nás

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode