Žáci fotbalového klubu JISKRA podlehli Prosetínu

08.11.2014 13:48

STARŠÍ ŽÁCI HEŘMANŮV MĚSTEC

 

SK SOKOL PROSETÍN - FK JISKRA HEŘMANŮV MĚSTEC                      7:0  (4:0)

 

Hráno 2.11.2014 v 9.30 hod

 

Sestava HM:    Jirků Adam, Charvát Adam, Radil Martin, Pekař Radek, Kutlvašr Václav, Voženílek Jakub, Pilný Václav, Jirotka Štěpán, Pilnáček David, Kutřín Jaroslav, Feneš Michal

 

Náhradníci:      Mach Standa, Pašek Tonda, Jelínek Michal

 

 

            V neděli 2.11. jsme zajížděli do Holetína k sehrání posledního mistrovského zápasu této podzimní části sezóny 2014/2015. Jednalo se již o 13. kolo a naším soupeřem byl velmi neoblíbený soupeř z Prosetína. Hrálo se na hřišti v Holetíně, které nám svými malými rozměry rovněž nevyhovuje. Navíc nám ještě chyběl náš nejlepší střelec Filip Bleha, kterého skolila angína.

            Prvních cca 10 minut byla hra vyrovnaná, ale později se začala projevovat převaha soupeře a góly v naší síti začaly hrozivě přibývat. Do poločasu soupeř zavěsil celkem 4x a s naším mužstvem to vypadalo nedobře. Ze všeho nejhorší byl náš výkon, který byl odstrašující. Chyběl nám pohyb, malé hřiště nám dělalo hrozné problémy a než jsme se rozkoukali, tak jsme byli bez míče. V tomto směru zvlášť vynikal Václav Pilný, známý hračička, který se utápěl v kličkách, ale bez výraznějšího efektu. Za poločas jsme měli pouze jedinou šanci, kterou spálil Michal Feneš, který se sám řítil na gólmana, bohužel, jeho střela skončila mimo branku.

            Druhý poločas byl ještě horší, na soupeřovu branku jsme nevystřelili. Skóre se zastavilo na ukazateli 7:0, což byl pro náš tým ještě milosrdný výsledek.

            V tomto utkání jsme podali bojácný výkon, hráči předvedli nejslabší výkon za celý podzim, celý realizační tým tak srazili na pevnou zem a zbavili ho veškerého optimismu, který vyvolávaly poslední podzimní výsledky.

            Za celou podzimní sezónu jsme sehráli 13 mistrovských zápasů, 12x jsme prohráli, 1x vyhráli. Půl sezónu lze hodnotit jako průměrnou a vyjma tohoto zápasu, bylo možno, v posledních zápasech, na hře mužstva pozorovat určité zlepšení. Přes zimní období trénujeme 1x týdně v místní Sportovní hale. Doufáme, že jarní sezóna 2015 bude o něco úspěšnější než ta podzimní a krajskou soutěž starších žáků obhájíme.

 

 

Trenér                                                                                                                       J.Svoboda

Zpět

Novinky

Kontakt

FK Jiskra Heřmanův Městec
U Hřiště 968
538 03 Heřmanův Městec

Kontaktujte nás

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode